Hirdetés

Wii U - jövő karácsonyra vége, Mario sem menti meg?

|

A Little Deviants fejlesztője, Kenny Linder kicsit beszólogatott így az ünnepek előtt. A Nintendo és a Wii U is kapott keményen.

Hirdetés

A Little Deviants egyik készítője, Kenny Linder nem rejtette véka alá véleményét és a NeoGAF fórumozóinak keményen savazta a Nintendo-t.

Bár Linder azóta eltávolította a posztot az említett fórumról, a felhasználók lementették mindazt, amit a fejlesztő írt. A véleménynyilvánítás azzal kezdődött, hogy a kiadó részéről hülyeség volt kiadni a Super Mario 3D World-öt Európában ugyanazon a napon, mint amikor a PlayStation 4 megjelent, ez megmagyarázza a rossz eladásokat, de a legbosszantóbbnak mégis azt találta, hogy szerinte már hetekkel ezelőtt kész volt a játék, csak direkt így időzítették. A Sony volt munkatársa a végére tartogatta a lényeget, miszerint "egyébként meg senki le se szarja" így szegény Mario barátunkat.

Linder kitért a Wii U várható sorsára is. Úgy véli, hogy a piacot négy nagy konzol (PS3/PS4, Xbox 360/Xbox One) fogja vezetni, a 3DS/2DS pedig alternatívát jelent, de a Wii U-t még Mario sem tudja megmenteni, valószínűleg nem fog megélni még egy karácsonyt. Messzire ment 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)