Hirdetés

Wii U reklámot tiltottak be Angliában

|

Megtévesztő reklámmal promózta új konzolját a Nintendo.

Hirdetés

Érdekes kütyü lett az új Wii U, vannak érdekes koncepciók és még érdekesebb kontroller. Erre kíván hangsúlyt helyezni a Nintendo, mint ahogyan az eredeti Wiinél is. Sajna azonban akadékoskodó vásárlók félreértelmezték a hirdetést. Az alant megtekinthető reklámot letiltotta az angol Advertising Standards Authority. Ahogy az látható is, Super Mariot nem zavarja, ha közben anya tévézne, szép csendesen átköltözik a kontroller kijelzőjére. Igen ám, csakhogy a feature nem minden játékban elérhető, és ez nincs hangsúlyzova eléggé, legalábbis az ASA szerint. Ezért aztán a reklám megtévesztőnek bizonyul, ergo banhammer. A Nintendo nyilatkozata szerint, ők nem mondták, hogy ezt minden játék tudja, de gondolták, hogy az okos vásárlók erre maguktól is rájönnek. Úgy tűnik nem...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)