Hirdetés

Wii Zapper Európában - még az idén!

|

Még 2007-ben debütál az öreg kontinensen a piacvezető Wii nagyszerű perifériája, ami újra elhozza a tévére lövöldözést otthonainkba.

Hirdetés

A Nintendo megerősítette, hogy még az idén lesz Zapper és jár hozzá Link's Crossbow Training is. Az Észak-Amerikában november 19-étől kapható eszköz 20 dollárba (kb. 3500 forint) kerül, errefelé még nem tudni milyen áron lesz. Elődje, a NES Zapper olyan játékokat támogatott, mint a Freedom Force, a Hogan's Alley vagy a Duck Hunt. Az új Wii Zappert pedig a Medal of Honor Heroes 2-ben, a Ghost Squad-ban és Resident Evil: Umbrella Chronicles-ben fogjuk izzadt tenyérrel markolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)