Hirdetés

WiLD - lesz multiplayer is

|

Michel Ancel gyönyörű és zseniális játékát, a WiLD-ot alapvetően úgy tervezik, hogy egyedül játsszunk benne, de ha a helyzet úgy hozza, egy barátunk is csatlakozhat.

Hirdetés

A WiLD láttán meg tudjuk bocsátani Michel Ancelnek, hogy nem a Beyond Good and Evil 2-vel foglalkozik. Vagy nem csak azzal; elmondta, hogy ideje felét a WiLD-ra, másik felét a ubisoftos projektekre szánja, de hogy pontosan min dolgozik a francia kiadónál, az rejtély.

Nekünk most egyelőre elég, ha a WiLD elkészül. A játékban egy női vagy férfi sámánt alakítunk, aki képes állatok bőrébe bújni vagy meglovagolni azokat. Ki kell ismernie minden lényt, hogy így erősödjön, és az egészen kicsiktől indulva eljusson a nagyobb, vadabb teremtményekig. Ez nem lesz könnyű feladat, és a ragadozók nem félnek tőlünk. A tervek szerint a játék többjátékos módja a Bloodborne-nál látotthoz hasonló lesz, így ha valahol elakadunk, segítségül hívhatjuk egy pajtásunkat, aki segíthet nekünk vagy akadályozhat minket, épp ahogy jól esik neki. Mivel a projekt még a fejlesztés korai szakaszában tart, több részlet ezzel kapcsolatban nincs.

A WiLD leghamarabb jövő év végén, de valószínűleg inkább 2017 elején jelenik meg. Nagyon izgatottan várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)