Hirdetés

WildStar bétakulcs osztás a GSO-n!

|

Szeretnétek beszállni az NCsoft nagyon ígéretes MMO-jának bétájába? Akkor bizony tessék kattintani egyet, mert 100 kulcs várja a gazdáját.

Hirdetés

Az MMO-k méretes tábora egy újabb izgalmas címmel bővül. Idén nyáron érkezik az NCsoft legújabb játéka, a WildStar.

A WildStar előrendelési akciója holnap indul, de ha még nem győzött volna meg titeket a temérdek hír és trailer, akkor most magatok is kipróbálhatjátok a játékot. A WildStar egy varázslatos világban játszódó MMO, ami még a komoly háttértörténete ellenére is képes humoros maradni. A Carbine egy dinamikus és nagyon pörgős harcrendszerrel súlyosbított online kalandot ígér egy olyan világban, amiben kezdő és haladó MMO-játékosok egyaránt elmerülhetnek.

A WildStart csak tizenkét éven felüliek játszhatják, ezért a jelentkezés előtt ezt vegyétek figyelembe. A WildStar béta március 21-e, péntek 15:00-tól egészen március 24-e, hétfő 07:59-ig tart ezért akár az egész hétvégéteket Nexusban tölthetitek.

Ide írjátok be az email címeteket és mi már küldjük is a kódot és a regisztrációhoz szükséges információkat. A kód megérkezése beletelhet egy kis időbe és érdemes lesz benézni a spam mappátokba is.

A béta kulcs osztást lezártuk!

FONTOS UPDATE: Szerverkarbantartás miatt csak este 6 után lehet majd beváltani a kódokat, addig ne ijedjetek meg, ha nem sikerülne.

Jó szórakozást kívánunk a WildStarhoz minden kedves olvasónknak, akinek sikerült bejutnia. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)