Hirdetés

WildStar - elkezdődött a béta teszt

|

A Carbine Studios sci-fi MMORPG-je elérte a béta fázist. Valóban idén érkezik még a játék?

Hirdetés

Az MMO piac meglehetősen zsúfolt manapság, de úgy tűnik van hely egyedi kinézetű, innovatív játékmenettel felvértezett MMORPG-knek, mint amilyen a WildStar. Ha a WildStar előzetesünk után megjött a kedvetek a játékhoz, és jelentkeztetek a bétára, akkor érdemes megnézni az e-mail fiókotokat (és spam mappátokat), mivel a sci-fi és fantasy keverék világban megkezdődött az első zárt béta teszt, amelyre a meghívókat most küldték ki.

A bétáról egyelőre nem érkezett sok hír, mivel a Carbine Studios nagyon szigorú titoktartási szerződéssel dobja meg azokat, akik bejutottak a bétára, így azt a tényt sem közölhetik másokkal, hogy ők bizony Nexus bolygón kalandozhatnak. Annyit viszont tudunk, hogy az utóbbi időkben megszokott béta-hétvégés módszer helyett a WildStar béta heteken keresztül élesítve lesz. A fejlesztőcég egyébként 2013-ra tűzi a WildStar megjelenését, és ez a béta biztató jelnek tűnik erre. A következő, tehát a 2013/04-es GameStar magazinban olvashattok egy részletes bemutatót, ne hagyjátok ki.

A bétára még mindig lehet jelentkezni a WildStar honlapján, úgyhogy ha kipróbálnátok a játékot megjelenés előtt, akkor csapjatok le rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)