Hirdetés

WildStar - kérhető bétakulcsok és egy kalandos fejlesztői videó

|

Az NCsoft új MMO címében rengeteg tartalom várja a hősöket. Most megismerkedhetünk a kalandokkal. És kérhetünk bétakulcsot is!

Hirdetés

Sietni kell, mert nem végtelen a készlet, de most beindult a WildStar bétakulcs-igénylés (február 21-23. közötti időszakra), ide kattintva lehet nevezni. Ameddig vártok arra, hogy hátha, lehet kicsit ismerkedni is a játékkal. Maguk a WildStar fejlesztői mutatják be a játék egyik lehetőségét, az Adventures-nek nevezett küldetésfajtát.

Ezeket a szimulációkat a játék világában elszórva találhatjuk meg. A kalandok dinamikusan változó, ismételhető események, melyeket többféleképpen is megoldhatunk. A fejlesztők részletesen bemutatják a rendszer működését, és rá is pillanthattok néhány készülő instance helyszínéről.

A WildStar megjelenés az idei év első felében várható. Titeket meggyőzött, amit eddig láttatok a játékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)