Hirdetés

WildStar - megvan, mikor kapcsolják le a szervereket

|

A Carbine Studios bezárása miatt az MMO-nak is búcsúznia kell, de előtte még érdemes lesz visszanézni.

Hirdetés

A 2014-ben megjelent WildStar ugyan jól sikerült, viszont nem volt sikeres: havidíjasként nem termett neki sok babér és free-to-play címként sem tudott nagy táborra szert tenni. Az utolsó szeg a virtuális koporsójába az volt, hogy a fejlesztőcsapat megszűnt, így nem maradt más hátra, mint hogy a meglévő játékosbázis elbúcsúzzon és kiélvezze az utolsó heteket. 

Hirdetés

A stúdió legújabb blogposztjából kiderült, hogy a WildStar november 28-án válik játszhatatlanná. Aki július 1. után bármilyen in-game tárgyat vásárolt, az október 3-ig meg fogja kapni a visszatérítését, de ugyanez vonatkozik az előfizetőkre is, ha szeptember 26-ig nem járt le a tagságuk. A fel nem használt C.R.E.D.D. egységeket átkonvertálják NCoinba, abba a virtuális fizetőeszközbe, amit az NCSoft a többi játékánál használ. A csapat egyúttal kiadta az MMO legutolsó frissítését is, amellyel még egyszerűbbé tették számos tárgy megszerzését. 

Mielőtt a WildStar megszűnik, a stúdió még szervez pár játékbeli eseményt: szeptember 26. és november 28. között például dupla XP és más ínyencségek várják a felhasználókat, az utolsó napon pedig a vég óráiban együtt mókázhatunk a fejlesztőkkel. A hivatalos honlapon utánaolvashattok a pontos programnak és az utolsó update tartalmának. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)