Hirdetés

WildStar - méretes frissítést tessék!

|

Jelentős frissítés jelenik meg pár nap múlva a WildStar MMO-hoz a Mystery of the Genesis Prime képében.

Hirdetés

A Carbine Studios és az NCSoft MMO-ja olyan gazdag és összetett, hogy három részre kellett osztanunk az értékelését ahhoz, hogy a fontosabb összetevőkről bővebben is értekezhessünk. Ennyi tartalom esetében nem csoda, hogy számos hiba is akadt, amit a sűrűn jelentkező frissítések is tetéztek, ezért legutóbb a fejlesztők átálltak a mennyiség helyett a minőségre.

Ennek a szemléletnek az egyik következménye a WildStar következő jelentősebb frissítése, a Mystery of the Genesis Prime. A patch annyi hibát javít, hogy 100 oldal hosszú a lista, de nem ez az egyetlen érdeme: új tartalmakkal is bővíti az alapjátékot, beleértve a Nexus sztoriszál két új fejezetét (erről videó alant), egy új területet (The Defile), új bossokat, felszereléseket, eventeket, instákat és számos más nyalánkságot is. 

A Mystery of the Genesis Prime november 11-én rajtol el. Ti játszotok még a WildStarral?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)