Hirdetés

WildStar - kezdődik a nyílt béta

|

Alig két nap választ el minket attól, hogy beléphessünk a WildStar világába, ezúttal bétakulcs vadászat nélkül.

Hirdetés

Rengeteg WildStar béta hétvége, és esemény után eljött az ideje annak, hogy mindenki beugorjon az NCSoft új játékába, és még egy utolsó teszt kört tegyen a megjelenés előtt. A nyílt béta szabadon letölthető, a szükséges kulcsot a hivatalos oldalon mindenki megkapja.

A mostani béta május 8-án kezdődik, és egészen május 18-ig tart majd. Lesz 10 napotok arra, hogy kipróbáljátok a WildStar megannyi lehetőségét, ráadásul a nyílt bétára megemelték az elérhető szinthatárt 30-ra, ami azt jelenti, hogy két új képességet próbálgathattok majd.

Azoknak, akik már részt vettek bármelyik bétahétvégén, már kulcsot sem kell várniuk, csak el kell indítaniuk a klienst, megvárni a frissítést, és mehet is a móka.

A WildStar június 3-án jelenik meg PC-re, addig pedig még élhettek az előrendelői ajánlatokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)