Hirdetés

Will Rokos írja a Dante's Inferno film forgatókönyvét

|

Nyilvánosságra hozták a játék alapján kisülő mozifilm forgatókönyvírójának kilétét.

Hirdetés

Jóval a Dante's Inferno hivatalos bejelentés előtt megírtuk, hogy az Electronic Arts megegyezett a Universal stúdióval egy filmadaptáció elkészítéséről.



Nyilvánvaló, hogy a filmre még éveket kell várnunk, miközben a játék jövő februárban már három platformon is (Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable) játszható lesz. Azonban mindenképpen előrelépésnek mondható, hogy a stúdió megtalálta az általa megfelelőnek tartott forgatókönyvírót. Will Rokos, valamint társa, Milo Addica egészen Oscar-jelöltségig vitte a Szörnyek keringője szkriptjével.
Emberünk a játékfejlesztőkkel együttműködve tervezi megírni a Dante's Inferno forgatókönyvét, s nem mellékesen élete eddigi legizgalmasabb feladatának nevezte.





 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)