Hirdetés

Will Wright prezentáció a GDC-n

|

A Game Developer Conference 2006 szervezői elárulták, hogy Will Wright egy nagymérvű prezentációt készül tartani a kiállításon, melynek témája "a játékdizájn következő generációja és a fejlesztési stratégiák" lesznek. Az idén március 20. és 24. között San Joséban megrendezésre kerülő konferencián több neves szakember is előadásokat tart majd. Will Wright leginkább a Sim City és a The Sims játéksorozatok megalkotásáról híresült el, s az ő fejéből pattant ki a Spore alapötlete is, amely nem más, mint hogy kezdetben egy aprócska sejtet élő organizmussá fejlesszük, majd végül létrehozzunk egy egész világot, amelyben más játékosokkal oszthatjuk meg kreálmányainkat. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről esik majd szó a bemutatójában, pletykák szerint ugyanis a Spore Xbox 360-ra is készülőben van.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)