Hirdetés

Willis 2 in 1 - Looper - A jövő gyilkosa kritika

|

Ismét bebizonyosodott, hogy egy jó időutazós sci-fihez elengedhetetlen egy Bruce Willis. De még jobb kettő.

Hirdetés

Mert amit a protézisekkel, és kontaktlencsével megsegített – no meg Isten áldotta tehetségével megáldott – Joseph Gordon-Lewitt művel a vásznon, az életét ezúttal is drágán adó, de meglepően érzékeny alakítást nyújtó Willis fiatalkori önmagaként, az legalább olyan bravúros, mint amit pár hónapja Josh Brolin csinált az MiB 3-ban. De persze Rian Johnson (Beépülve, Brothers Bloom – Szélhámos fivérek) filmje jóval többről szól, mint egy tehetséges fiatal színész hálás játékáról (noha egy igen fontos sarok köve az egésznek), mert a Looper egy intelligens, érzékeny sci-fi, ami nem tekinti hülyének a nézőjét.

A jövőben már lehetséges az időutazás, de azonnal be is tiltják. Azonban a bűnszervezetek áldozataikat visszaküldik az időben harminc évvel, hogy ott bizonyos looper-ek végezzenek a delikvenssel, majd tüntessék el annak nyomait. Ilyen jól fizető – de nem minden téren kifizetődő – állást végez Joe is, aki miután egy átlagos nap szembe találja magát idősebb önmagával, és a végzetes lövést is elvéti, kénytelen üldözőbe venni a jövőjét, hogy a jelenét megtarthassa. 

A rendkívül jól sikerült film kritikája a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)