Hirdetés

Windows 10 - cross-play lehetőséggel jön a Fable Legends

|

A Microsoft egy nagyszabású bemutató keretein belül mesélt a Windows 10 újdonságairól, ahol természetesen a videojátékok és az Xbox One integrációja is szóba került.

Hirdetés

A Microsoft következő operációs rendszere több szempontból is új szintre emeli majd a felhasználói élményt, így mindenki talál majd benne érdekes újdonságokat, függetlenül attól, hogy multimédiás szolgáltatásokra, játékokra, vagy munkaeszközként használja-e a Windowst.

A sajtótájékoztató videojátékos részéért Phil Spencer volt a felelős, aki rengeteg izgalmas újdonsággal lepte meg a közönséget,  és bár a teremben ülő újságíróknak arcizma sem rándult, a mi szívünket sikerült megdobogtatni. Megtudtuk többek közt, hogy az Xbox One tulajdonosok minden játékukat átstreamelhetik majd bármilyen Windows 10-et használó PC-re vagy táblagépre, amit Spencer rögtön le is demózott, Forzázott egy kicsit egy Surface Pro 3 tableten.

 

A bejelentésből az is kiderült, hogy a Fable sorozat következő része, a Fable Legends bizony Windows 10-en is tiszteletét teszi majd, sőt, a cross-play-nek köszönhetően az Xbox One-os és PC-s játékosok együtt is nekivághatnak a kalandnak. A Windows-os lehetőségek tovább bővítik majd az Xbox Live-ban és a közösségi médiát használó szolgáltatásokban rejlő potenciált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)