Hirdetés

Most vettél új gépet? Segítünk beállítani!

|

Egy új Windows PC konfigurálása alapesetben nem nehéz, de van néhány beállítás, amit muszáj elvégezni, hogy később se legyen probléma. Elmondjuk, mire érdemes figyelni.

Hirdetés

Amikor egy vadonatúj gépre telepítünk Windowst, az általában még nem fáj (az újratelepítésnél viszont biztos, hogy háromból egyszer felmerül valami probléma), és pár napig békésen elvagyunk az alapbeállításokkal működő rendszerünkkel, de amikor az első probléma felüti a fejét, elindul a lavina.

Ha komplett gépet, laptopot veszünk, akkor arra nagy eséllyel a gyártó saját, használhatatlan programjai is felkerültek, amiket soha nem fogunk elővenni, és csak lassítják a rendszert, vagy foglalják a helyet. Óvatosnak kell lenni a vírusokkal és egyéb kártevőkkel, egy védelem nélküli PC-re még az ősrégi, az internet eldugott bugyraiban keringő malware-ek, spyware-ek is bekúszhatnak. A PC World részletes cikkében elolvashatjátok, mivel érdemes kezdeni a konfigurálást, és mik azok a lépések, amiken feltétlenül végig kell menni.

Ti mennyit szoktatok szívni egy újratelepítéssel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)