Hirdetés

Windows 8.1 - tölthető az ingyenes frissítés

|

A mai napon hivatalosan is megjelent a Windows 8.1, amit minden Windows 8 felhasználónak érdemes telepítenie.

Hirdetés

A Windows 8.1 neve akár Windows 8 SP 1 is lehetett volna, mivel gyakorlatilag tényleg egy szervizcsomagról beszélhetünk. Az újított Windows egy csomó Win8-as hiányosságot javított.

Ezek közül a legfontosabbak, hogy most már bootolhatunk azonnal az asztalra (máris spóroltunk egy kattintást minden gépindításkor), sőt, visszakerült a tálcára a Start gomb, amit mindannyian nagyon hiányoltunk.

A Start gombon keresztül az Összes alkalmazás nézetben minden alkalmazásunk egyszerre kilistázhatjuk. Továbbfejlesztették a Bing keresőt, de a csomagba az Internet Explorer 11 is bekerült.

A 8.1 támogatja a legújabb többmonitoros megoldásokat, sőt, a 3D nyomtatást is. Osztott képernyőn 4 appot tudunk egyszerre megjeleníteni, amik rugalmasan alkalmazkodnak az ablakok méretéhez. A SkyDrive integráció is jelentős mértékben javult, és egy olyan megoldást dolgozott ki a Microsoft, amivel sokkal több hely marad a merevlemezen.

A Windows Áruház új elrendezést és funkciókat kapott, hogy még könnyebb legyen eligazodni rajta. Érdemes lehet kipróbálni az új Windows 8.1-hez készült Facebook appot, az Adobe Photoshop Expresst vagy a Magyar Rádiókat is.

A Windows 8 tulajdonosok az Áruházból tölthetik le frissítésként a 8.1-et, míg aki jelenleg is egy korábbi Wint használ, az kb. bruttó 27 ezer forintért juthat hozzá az OEM licenchez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)