Hirdetés

Windows 8.1 - tavasszal minden más lesz?

|

Jöhet a Windows 8.1 frissítése vagy az egységes Windows Áruház. Ez lesz a jövő tavasz?

Hirdetés

Miközben a sajtó azzal van elfoglalva, hogy ki lesz a Microsoft új elnöke, a redmondiak inkább a Windows 8.1-gyel foglalkoznak, amely tavasszal egy combosabb frissítést kaphat.

A PC World számolt be róla, hogy a Microsoft jelenlegi tervei szerint október közepén elérhetővé teszi a Windows 8.1-et, ám ennyivel nem éri be a vállalat és 2014 tavaszán már egy nagyobb frissítéssel bővülhet a rendszer, ráadásul bemutatkozhat az egységes Windows Áruház is.

Két fontosabb update kiadására számíthatunk, melyből az első a Windows Phone 8.1 okostelefonokra való kiadása, míg a második a már említett Windows 8.1 és Windows RT 8.1 rendszerek nagyobbacska frissítése. A három szervizcsomag egységesítését állítólag a Windows Áruházzal oldják meg, ami azért számít fontos előrelépésnek, mivel a Windows és a Windows Phone jelenleg teljesen különálló programboltokkal rendelkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)