Hirdetés

Windows Update - szabadítsunk fel tárhelyet

|

Folyton megtelik a merevlemez és fogalmad sincs miért? Kellene pár giga hely a GameStar teljes játékának telepítéséhez? Segítünk.

Hirdetés

A Windows felhasználóknál néha csak úgy fogy a hely, és mi csak nézünk, hogy miért nem fér fel kedvenc játékunk a merevlemezre. Pedig a megoldás nem nagy titok: a Windows Update szereti otthagyni a szemetét a drive-on, és ránk bízza az eltávolítását.

A gond ezzel az, hogy a WinSxS mappából nem enged törölni a rendszer, viszont a legutóbbi frissítésnek hála egy új opció került be a Lemezkarbantartó lehetőségei közé. Ha Windows 7-en telepítitek a KB 2852386-os javítást és a Windows Update Cleanup opciót használjátok, tetemes mennyiségű helyet szabadíthattok fel. A frissítés egyébként később a Windows 8.1-es rendszerekre is megérkezik, így mindenki boldog lehet.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, nézd meg a PC World vonatkozó cikkét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)