Hirdetés

Windows Vista RC1 - összeszedi magát a Microsoft?

|

A számos halasztás után úgy tűnik, a szoftveróriás végre képes volt tartani a saját maga által megszabott határidőt, és elkészült Windows operációs rendszerének legújabb, immár kiadásra jelölt változatával.

Hirdetés

Pénteken bejelentették, hogy elkészült a Windows Vista Release Candidate 1 (az operációs rendszer első kiadásra jelölt változata), ami azt jelenti, hogy a program a fejlesztés utolsó fázisába érkezett. Az RC1 egyelőre nem hozzáférhető a szélesebb közönség számára, csupán a TechBeta tesztelők és a Technology Adoption Program (TAP) résztvevői jutottak hozzá. A vállalat ígérete szerint a jövő héten pedig az MSDN (Microsoft Developer Network) és a TechNet hálózat előfizetői is letölthetik a maguk példányát.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)