Hirdetés

Witcher 2 - Ha meghalsz, úgy is maradsz

|

A készítők komoly kihívás elé állítják a bátrabb kalandozókat.

Hirdetés

A számítógépes játékok nagy hatással vannak az emberi vérnyomásra. Elég csak egy megugorhatatlannak tűnő fal vagy egy nehezebb ellenfél és aortapumpánk máris felpörgeti a keringést szervezetünk egészében. A Witcher 2 legnehezebb fokozata gondoskodni is fog erről.

Ha valaki „Insane” nehézségi szinten meghal majd a szörnyvadász következő kalandjában, az idők végezetéig várhatja a Continue feliratot. A játékot természetesen menet közben el lehet menteni, de elhalálozás esetén ezek a mentési pontok letiltódnak és kezdheti mindenki elölről a történetet – nyilatkozta Mateusz Kanik, az alkotás vezető dizájnere. Természetesen mentőövként szolgáló lehetőségek lesznek majd, valószínűleg DLC-k formájában.  


A fejlesztők szeretnék, ha a legdurvább szint kihívása hasonlítana a FromSoftware által készített - és azóta kultikussá - vált Demon’s Souls-ra, így nem lesz egy sétagalopp Geraltot épségben terelgetni. A Witcher második része 2011. május 17-én fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)