Hirdetés

Witcher 2 nyílt nap Varsóban - Mocsy jelenti + 3.5 perc CGI intro

|

Ma ugyan hazatértem Varsóból, de az éjszaka nem úgy sikerült, ahogy azt egy háromgyerekes családapától elvárhatnánk, szóval percekkel ezelőtt ébredtem fel, de most inkább jöjjenek a tegnap este történtek.

Hirdetés

Tegnap ott fejeztem be az élménybeszámolót, hogy útban voltam a Kopernikusz tudományos múzeum felé, ahol az esti rendezvény első felét rendezték. Egy hatalmas előadóteremben prezentálták a Witcher 2 3 és fél perces vadonatúj CGI intróját, amire láthatóan roppant büszke a CGI, tegyük hozzá, hogy teljesen joggal. Ezután a játék egyik írója méltatta kicsit a játékot, illetve az Xbox 360 extráit. A 2012. április 17-én megjelenő Xbox 360 verzió kétféle kiszerelésben lesz kapható. A Base változat két DVD-n kerül forgalomba, lesz benne soundtrack DVD, egy igényes papírtérkép és egy vaskos végigjátszás könyv. A Dark Editonben kapunk majd egy nagyalakú artbookot (a játék grafikáival), három matricát, egy fém Witcher medált, egy így készült a játék DVD-t, no meg a teljes Base kiadást a játékból. Ja azt még nem is mondtam, hogy az árcédula is nagyon barátságos lesz, hagyományos Xbox 360 játékárban lesz elérhető a Base Edition (59 dollár). A bemutató után volt egy kis állófogadás, ahol az összegyűlt lengyel és nemzetközi újságírókat megvendégelték és kicsit kötetlenebb formában lehetőségünk nyílt beszélgetni a fejlesztőkkel ismét. Innentől kezdve azt hitte mindenki, hogy vége a bulinak és már a visszautat kezdtem tervezgetni, amikor szóltak, hogy a marketing és PR osztály szervez valami afterpartit a belvárosban és nagyon örülnének ha csatlakoznánk. Egye kánya gondoltam, mi baj lehet. Nem untatok senkit a részletekkel, de elég ha annyit mondok, patakokban folyt a vodka (tényleg úgy isszák ezek a lengyelek, mint más a vizet). Egy finn újságíróval karöltve végigittuk az átlagos lengyel fiatal italadagját, de ez még mind semmi a lengyel lányok teljesítményéhez képest. Az utolsó emlékeim egyike a távozás előtt, hogy fiatal lányok másfél üveg vodka után a stúdió tulajdonosának(vagy valami hasonló nagykutya) karjában fotóztatják magát és egyáltalán nincs ellenükre a dolog. Szóval tudnak mulatni ezek a lengyelek, de nekünk sajnos hajnalban kellett kelni a repülőgép indulása miatt, így hajnali egy óra felé leléptünk.

A stúdiólátogatással kapcsolatos részletekről bővebben a februári Gamestarban olvashattok, többek között kiderül mi a helyzet a Wicher 2 PS3-as verziójával, hol tart a Witcher 3 és az új játék fejlesztése, mi volt a legkritikusabb pillanat a fejlesztés során, ki Erik Cartmen apja (ja nem, ez már kiderült). Nézzétek a Gamestar Hypot hétfő reggel, mivel a látogatáson kapott nagyon szép Witcher 2 pólót kisorsoljuk a nézők között.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)