Hirdetés

Witcher 2 Xbox 360 előrendelési akció ajándékokkal

|

Ajándék poszter és exkluzív bögre is jár az X360 konzol talán legszebb játéka mellé.

Hirdetés

A hazánkban is népszerű Geralt PC-n már tucatnyi leányzóval hentergett a szénakazalban két munka között. Kedvenc witcherünk (vagy vajákunk, ha így tetszik jobban) ördegek, fojtólidércek és más rémségek levadászása után sosem vetett meg egy kis kockapókert, bokszmeccset, vagy ivóversenyt.



Az élet azonban ritkán ilyen egyszerű, mint azt hősünk a maga bőrén már megtapasztalta. Nem maradhatunk örökké semlegesek, előbb-utóbb állást kell foglalnunk. Főként akkor, ha olyan politikai játszmákba keveredik valaki, mint Geralt az Xbox 360-ra április 17-én érkező The Witcher 2: Assassins of Kings-ben. A tavaly megjelent PC-s kiadáshoz (teszt) képest az alábbi fejlesztésekre számíthatunk:
 - Új területek és helyszínek (Loc Muine hegyeinek erdősége, valamint az alatta húzódó barlangrendszer)
 - Új szereplők (pl. Brigida Paperbrock, a temeriai nemeshölgy)
 - Megújult, Xbox 360 kontrollerre optimalizált harcrendszer
 - Megújult célpontválasztó rendszer
 - 36 percnyi új átvezető videó
 - A PC-re eddig megjelent összes DLC és tartalmi frissítés



Amennyiben nálunk rendeled elő a Witcher 2-t Xbox 360 konzolra 12.990 forintért (+ 990 forint szállítási költség), akkor posztert és bögrét is adunk mellé ajándékba.

Az előrendelt The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition tartalma:
 - Játék DVD
 - CD a játék zenéjével
 - Kézikönyv
 - Útmutató
 - Térkép






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)