Hirdetés

Witcher-témájú mod készül a Medieval II: Total Warhoz

|

Rendkívül ambiciózus projektbe vágtak bele modderek, ha egyszer elkészülnek, a Witcher frakcióival háborúzhatunk majd.

Hirdetés

Aki fantasy-témájú Total War játékkal szeretne játszani, az már kiélheti magát a Total War: Warhammer trilógia eddig megjelent részeivel (várhatóan idén a harmadikkal is), de modként korábban is rendkívül népszerűek voltak a sorozatban az ilyen konverziók. A Medieval II: Total War egyik legnépszerűbb átalakítása volt az A Gyűrűk Ura világára épülő Third Age - Total War, de egy mod készítői most egy másik népszerű világot is megpróbálnak ugyanebbe a játékba átültetni.

Hirdetés

A nevéből nem nehéz kideríteni, hogy a The Witcher: Total War nevű modot Andrzej Sapkowski regényei, illetve az azok alapján készült játékok és Netflix-sorozat ihlették. A végleges mod tervezete rendkívül ambiciózus, ha egyszer elkészül a csapat, huszonkilenc vagy harminc különböző játszható frakciót szeretnének beemelni a fantasy-világból.

Mivel tudják, hogy ez rendkívül nagy falat lenne, minikampányokkal szeretnék kezdeni, így kisebb részletekben kell feldolgozniuk a különböző nemzeteket. Hogy ezzel mikorra végezhetnek, azzal kapcsolatban szerencsére nem tesznek felelőtlen ígéretet, de néhány nilfgaardi egységről készült screenshottal azért adtak életjelet magukról a projekt gazdái.

Az új screenshotokat tartalmazó poszt egyébként rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott a Total War subredditjén is, ahol azt is elárulta az egyik modder, hogy még gondolkodnak rajta a csapat tagjai, hogy Geraltot is betegyék a modba játszható egységként.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A projektről sok más részletet találhattok a ModDB-oldalán, de ha a The Witcher: Total Warral kapcsolatos újdonságokról is elsőkézből szeretnétek értesülni, érdemes lehet a mod Discord-csatornáját is követni.

Mit gondoltok, stratégiai játékként is szívesen elmerülnétek a Witcher világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)