Hirdetés

A Witcher új honlapot kapott

|

A szerepjátékok között ismerős játékosok bizonyára kíváncsian várják a The Witcher-t, de azok akik eddig nem ismerték volna a játékot most kapnak egy lehetőséget, hiszen a Witcher megújul teaser oldalán rengeteg új infót kapunk.

Hirdetés

Amit betöltött az igényesen elkészített flash-es oldal, egy interaktív menüben találjuk magunkat, azaz egy szobában ahol középen a főhős maga Geralt meditál. Az oldalon minden magától értetendő, ha a latra kattintunk meghallgathatunk 10 zeneszámot, ha a térképre elolvashatjuk a világ történetét, ha a gömbbe pedig megnézhetjük az összes eddig kiadott videót és így tovább. Szerintem mindenkinek érdemes megnézni az oldalt mert tényleg jól néz ki, és sok rajta az új infó, bár akik figyelik a híreket azoknak egyedül a soundtrackok lehetnek újak. Az oldal itt érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)