Hirdetés

Witchfire - új videón a fantasy FPS

|

A The Astronauts lövöldéje sötét fantasy irányba viszi a Painkillerben látotthoz hasonló, őrült akciót.

Hirdetés

A The Astronauts kiadott egy rövid, alig 12 másodperces klipet a Witchfire-ről, ami egyébként így is többet mutatott a játékról, mint amit sok trailer 3 perc alatt.

Hirdetés

A videó megmutatja, hogy milyen lesz a fegyverkezelés, milyen egyéb eszközeink lesznek a flintákon kívül, és hogy nagyjából milyen ellenfelekre és világra számíthatunk.

Az tagadhatatlan, hogy a Painkiller és a BulletStorm inspirálta a fejlesztőket, és egyébként az Unreal Engine 4 felel a látványvilágért. A körítésről nem sokat tudunk, de azt igen, hogy a Witchfire nem lesz egy kifejezetten sztoriközpontú játék.

Viszonylag régen kaptunk igazán élvezetes fantasy lövöldét, így mi nagyon várjuk az érkezését. Sajnos a megjelenésre legkorábban 2020-ban számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)