Hirdetés

A Wizards of the Coast és a BioWare veteránjai új fejlesztőstúdiót nyitnak

|

Az Archetype Entertainment névre keresztelt csapat egy új, sztori alapú sci-fi szerepjáték megalkotását tűzte ki céljául.

Hirdetés

A Wizards of the Coast az utóbbi időkben ráerősített a videojátékos divíziójára, aminek hála olyan címek bejelentéséről érkeztek a hírek, mint a Dungeons and Dragons: Dark Alliance, a Magic: Legends vagy a Baldur's Gate 3. A jelek szerint a kiadó nem csak az ikonikus D&D világában való kalandozást szeretné megerősíteni, de teljesen új IP-kkel is bővítené a portfólióját, aminek megalkotására igazi szerepjátékos veteránokat sikerült megszereznie. 

Hirdetés

Az új cím fejlesztésére létrehozott Archetype Entertainment két fontos alapítója James Ohlen és Chad Robertson, akik a BioWare berkein belül olyan játékokon dolgoztak, mint a Baldur's Gate vagy a Star Wars: Knights of the Old Republic. A stúdió kifejezetten azért jött létre, hogy egy sztori alapú, sci-fi szerepjátékot hozzon tető alá. Az alkotók elmondása alapján egy olyan személyes narratívát élhetünk át, ami a saját döntéseinken alapszik, ez pedig meglehetősen emlékeztet a korábbi BioWare játékok felépítésére. James Ohlen ezt nyilatkozta az Archetype Entertaiment létrehozásáról:

"Ez egy lehetőség, hogy egy olyan projekten dolgozzak, ami annyira személyes számomra, mint a régi szép időkben, a '90-es és 2000-es években. Ekkoriban a munka számomra nem is volt munka. Az akkor elvégzett munkámra úgy gondoltam, mint egy szenvedélyre. Jobban szerettem valamelyik játékunkon dolgozni, mint vakációra menni. Azt hiszem, hogy egy kicsit munkamániás voltam, mivel imádtam az egészet. És a Wizards [of the Coast] most lehetőséget biztosít, hogy visszatérhessek az ilyen személyes projektekhez."

Egy narratívában erős sci-fi kalandot mindig elbír a piac, így reméljük, hogy a rengeteg tapasztalat és a szenvedély egy remek új sorozattal gazdagítja majd a Wizards of the Coast repertoárját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)