Hirdetés

Wizards II infók & demó

|

Nyár végén már beszámoltunk a Wizards II fejlesztésének elkezdéséről illetve lépéseiről. Akkor egy sokkal komolyabb verziót ígértünk, ami mostanra már letölthetővé vált. Jöjjön mindenki aki szereti a Hack&Slash és az RPG stílusú játékokat és szeretné figyelemmel kísérni a Wizards II további fejlesztését. A Játék teljes verziója teljesen ingyenes lesz és biztosíthatjuk, rengeteg örömteli percet fog varázsolni a Diablo II vagy éppen a Nox szerelmeseinek. Gyere az oldalunkra, majd töltsd le a legújabb verziót és csatlakozz a már rendkívül népes és kitartó fórumozó csapathoz! (Thanks SilverTitan Entertainment from SpyNeWS!)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)