Hirdetés

Wolcen: Lords of Mayhem - mozgásban a Diablo és a Skyrim szerelemgyereke

|

A Wolcen: Lords of Mayhem régebben Umbra néven futott a Kickstarteren, azóta viszont megváltoztatták a címét és nem ez az egyetlen módosítás a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

2015 nyarán volt alkalmunk beszámolni róla, hogy a SolarFall Games csodaszép hack 'n' slash játéka, az Umbra problémamentesen összekalapozta az elkészüléshez szükséges pénzt, sőt a támogatók majdnem meg is duplázták a kért összeget. Azóta rengeteg minden történt a projekt körül, példának okáért már nem Umbrának hívják. De nem ez az egyetlen változás.

Hirdetés

A CryEngine 3-as nyitott világú akció-szerepjáték úgy néz ki, mintha a Path of Exile, a Diablo és a Skyrim nászából született volna és márciusban került fel a Steam Early Access rendszerébe, méghozzá Wolcen: Lords of Mayhem névvel. A fejlesztők mutattak egy vadonatúj trailert annak bizonyítékául, hogy a játék köszöni szépen, jól van, fejlődik és teljes erővel dolgoznak azon, hogy minél előbb megkaparinthassuk (tekintve, hogy igen sok pozitív visszajelzést kapott már a Valve rendszerében, ez hatványozottan igaz). 

A Wolcen: Lords of Mayhem játékmenetében a karakterünket teljes mértékben szabadon fejleszthetjük, nem kötnek minket előre meghatározott karakterosztályok, valamint ízlés szerint elkészíthetjük a fegyvereinket és páncéljainkat is, amiket aztán varázslatokkal is felvértezhetünk. Lesz többjátékos mód, a világban váltakoznak a nappalok és éjjelek, az időjárás szeszélyes, a dungeonök véletlenszerűen generáltak, saját házat hozhatunk létre, a Kytheria elnevezésű mesterséges intelligencia miatt az ellenfelek alkalmazkodnak a változó körülményekhez.

Megjelenési dátum még nincs, de korai hozzáféréssel már játszható, kizárólag PC-n. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)