Hirdetés

Így próbálják megoldani a Wolcen problémáit a fejlesztők

|

Óriási siker az ARPG, de ez mindenféle gondokat okoz.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt startolt el a Diablóra erősen hajazó Wolcen: Lords of Mayhem, és a szerverek annak rendje és módja szerint, a nagy roham miatt megadták magukat. A fejlesztők szorgosan próbálták helyreállítani a szolgáltatást, de nem megy könnyen, mivel egyáltalán nem számítottak akkora érdeklődésre, amekkorát a napokban tapasztaltak. Az elmúlt 24 órában 93879-en játszottak vele a csúcson, amivel simán top 10-es a Steamen.

Hirdetés

A napokban megjelent egy közlemény, melyben elmondták, a helyzet csak úgy fog javulni, ha elég időt adnak maguknak. Ennek értelmében egy darabig csak hetente érkeznek frissítések, partnereikkel együtt dolgoznak azon, hogy ne legyen több adatvesztés. Ideiglenesen korlátozták azt is, hogy mennyien játszhatnak egyidőben. Ha ti is megvettétek, nézzétek meg a részletes javítási listát, hátha szerepel rajta néhány titeket is érintő, de a közeljövőben javításra kerülő probléma.

Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)