Hirdetés

Wolfenstein designer: "Ha többet adunk el, mint a Madden NFL 10, akkor visszaadom a pénzeteket"

|

Ez bizony kéremszépen egy nagyon komoly ígéret - és jól meg kell majd dolgozni érte.

Hirdetés

A Raven Software designere Manveer Heir kijelentette,hogy ha a Wolfenstein augusztusban felülmúlja a Madden NFL 10 eladásait, ő személyesen téríti vissza a játék árát.

Ez az igéret tegnap jelent meg a twitteren és akkor a fél világ azt hitte, hogy csak egy újabb marketing-fogás, egy vicc. De úgy néz ki nem az. Nézzük az első tweetet:

"A következő üzletet ajánlom: Ha a Wolfensteinből többet adunk el augusztusban, mint a Madden NFL 10-ből, akkor személyesen térítem vissza a Wolfenstein példányotok árát (tegyétek el a számlát) - MONDJÁTOK EL MINDENKINEK!"

Másnap ezt a következő tweet követte:

"Mindenki tudja meg, az NPD számait fogom használni, hogy többet adtunk-e el, mint a Madden NFL 10 - de bárkinek visszatérítjük a pénzt bárhol a világon."

Mivel az NPD amerikai eladásokat mér, így feltételezzük, hogy amerkai adatok alapján dől el a verseny, így pedig a Madden-t nagyon nehéz lesz legyőzni, hiszen Amerikában a Madden az egyik legjobban eladható franchise.

A visszatérítési ajánlat csak egy példányra érvényesíthető - amennyiben a Wolfenstein legyőzi a Maddent.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)