Hirdetés

Wolfenstein - Egy kicsit később

|

Az Activision sajnálattal jelenti, hogy Wolfenstein című játékuk megjelenése egy kicsit eltolódik.

Hirdetés

Mielőtt mindenki a kardjába dőlne, esetleg vad ámokfutásba kezdene, gyorsan elmondom, hogy csak két hetet csúszik az id Software üdvöskéje. A Wolfenstein tehát nem augusztus 4-én, hanem az augusztus 17-el kezdődő héten jelenik meg.

Az Activision sűrű bocsánatkérések közepette kéri türelmünket. Indoklásként azt hozták fel, hogy szeretnék, ha a Wolfenstein mindhárom verziója - PC, PS3, Xbox 360 - egyszerre jelenne meg, és ez egy kicsit több szervezkedéssel jár, mint azt eleinte gondolták. Azt a két hetet még valahogy kibírjuk, és hát végül is a Wolfenstein még így is megérkezik a nyári szünetben, szóval egy-két lanparty belefér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)