Hirdetés

Wolfenstein gépigény

|

Hamarosan a boltokba érkezik a Raven Software és az id legújabb alkotása, a Wolfenstein. Lássuk elfut-e majd a gépünkön.

Hirdetés

Az id Software és a Raven már régóta jó viszonyban vannak egymással. Mivel az id Software mostanában igencsak el van havazva, mindenféle Doom IV, és RAGE szintű játékokkal, a Wolfenstein fejlesztését a régi cimborákra bízták.

A Raven pedig remélhetőleg hozza a formát, és a szokásos príma minőségű nácihenttel áll ellő augusztus elején. Mivel a két cég szorosan együttműködik, és a Wolfenstein az id grafikus motorját használja, túl nagy gondok nem lehetnek az optimalizációval. A grafikát ugyan szapulják páran, de szerintem a megjelenés után semmiféle probléma nem lesz ezen a téren (sem), és mindenki önfeledt gyilkolászásba kezd. Lássuk milyen vas kell ahhoz, hogy elinduljon a Wolfenstein. AZ alábbi adatok a minimum konfigurációt jelentik, tehát aki esetleg ilyen vassal rendelkezik, az bizony kompromisszumokra kényszerül majd látványügyileg.

SOFTWARE REQUIREMENTS:

* Microsoft(R) Windows(R) XP or Windows Vista(R) ( a Windows 95/98/ME/2000 nem támogatott)
* Microsoft DirectX(R) 9.0c

HARDWARE REQUIREMENTS:

* CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.2 GHz or AMD Athlon(TM) 64 3400+ processor
* RAM: 1GB RAM
* Video Card: 256MB NVIDIA(R) Geforce(R) 6800 GT or ATI Radeon(TM) X800
* Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
* HDD Space: 8GB (+ 800 MB a swapfile-nak)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)