Hirdetés

Wolfenstein - Hogyan kaphatjuk vissza a pénzünket?

|

A megjelenés előtt álló Wolfenstein egyik dizájnere meglepő felhívást intézett a játékosokhoz.

Hirdetés

Az FPS-ek apucija, vagyis a Wolfenstein a hónap folyamán kezdi meg frontális támadását az üzletek polcai, majd pedig a játékosok degeszre tömött pénztárcája ellen.



Akit eddig is érdekelt a Raven Software új fejlesztése, az okkult nácikkal, párhuzamos dimenzióval, nagy hatalmú ereklyékkel, titokzatos erőforrásokkal és megannyi izgalommal telezsúfolt szingli kampány, vagy esetleg a kiszivárgott multiplayer build tesztelése győzött meg arról, hogy érdemes a játékba beruházni, kis szerencsével visszakaphatja a pénzét.



No nem azért, mert hibás kópiák lepik el az üzleteket, hanem egészen más okból. Történt ugyanis, hogy a Raven egyik dizájnere, bizonyos Manveer Heir azt a merész kijelentést tette Twitteren keresztül, hogy a nyugta bemutatása ellenében mindenkinek visszafizeti a Wolfenstein árát, hogyha eladások tekintetében megverik a Madden NFL 10-et. A kérdéses időszak augusztus hava, tehát nem arról van szó, hogy három év múlva összesítik az eredményeket. A gondolat frappáns, s jómagam akár merésznek is tartanám, ha nem tudnám, hogy a Madden az Electronic Arts mindenkori nagyágyúja, az EA Sports sorozatainak zászlóshajója, ami eladások tekintetében bármikor feltörli a padlót a FIFA, NBA, NHL trojkával is.
Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy valóban képes lesz-e augusztusban a Wolfenstein megszorongatni, netán le is hagyni riválisát.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)