Hirdetés

Wolfenstein - Hospital trailer

|

Egy rövid, kedvcsináló szösszenet kaptunk a Raven egyik nagy reménységéből, a Wolfensteinből.

Hirdetés

2004 nem most volt. Hisz a diákévek alkoholgőzös nosztalgiája mellett élénken él még bennem a megváltóként várt Doom III, és egyúttal a Tech 4 eljövetele. A fény-árnyék téren mérföldkőnek számító, ám ugyanakkor a nyílt terek területén (a Quake Wars-ig) kissé hátrányban lévő motor ma már nem igazán tekinthető modern grafikus enginenek. A Wolfenstein mégis ezt használja.

A grafika persze nem minden, de előre tartva az erre kínosan ügyelő felhasználók elégedetlenségétől már most megkockáztatok egy elég hangos nemtetszést a Wolfenstein küllemét illetően. A render trailereket leszámítva igazából, grafika terén egy erős közepesnél többet eddig nem volt szerencsénk látni, és a most kijött Wolfenstein Hospital Trailer esetében sincs ez másképp. Hogyan is lenne, hisz az Id-hez szorosan kötődő franchise csak ezt a grafikus motort tudta megkapni, mivel a Rage és a vele együtt debütáló Tech 5 még nincs kész. De be is fejezem a károgást. Mindenki maga mondjon véleményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)