Hirdetés

Wolfenstein megjelenési dátum

|

Minden FPS-ek ősatyja hamarosan visszatér. Most már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Mikor az Activision nyilvánosságra hozta E3-as játékfelhozatalát, egyúttal rögzítette a Wolfenstein megjelenésének időpontját is.



BJ Blazkowicz rajongói egy darabig még kénytelenek lesznek mással elütni az időt, hiszen a PC, PS3, X360 platformokon egyszerre bemutatkozó Wolfenstein dobozai augusztus 4-én kerülnek fel az üzletek polcaira.



A Raven Software alkotása nem távolodik el a Return to Castle Wolfenstein által kitaposott útvonaltól, tehát kedvenc OSA ügynökünk ismételten megküzd a természetfelettivel. Ráadásul most már ő maga is szert tesz néhány különleges képességre, amiket előszeretettel fordít majd a Harmadik Birodalom hű alattvalóinak megregulázására.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)