Hirdetés

Wolfenstein singleplayer demo - Jobb későn, mint soha

|

Nem mondhatnánk, hogy nagyon sietett volna az Activision a Wolfenstein próbaverziójának kiadásával.

Hirdetés

Persze a fenti megállapítás csak a PC-s kiadást érinti, hiszen konzolos társaink még a Wolfenstein megjelenése előtt demózhattak.



Nos kérem, hölgyeim és uraim, itt a lehetőség. Amennyiben még nem volt érkezésetek belekóstolni a Raven Software főztjébe, ne habozzatok! Immáron nyugodtan letölthetitek, telepíthetitek és ideig-óráig nyúzhatjátok az egyjátékos PC-demót, amelynek nemzetközi vizekre bocsátását egyáltalán nem kapkodta el kiadója.
A pakk nem túl nagy, kb. 680 MB-ot nyom csupán a mérlegen, így kisebb sávszélesség esetén is érdemes lehet lerántani. Kedvcsinálónak pedig nézzétek meg újra a premier előtt kiadott videót, hátha akad olyan köztetek, aki nem tudja, mi fán terem a Wolfenstein.



Letöltési linkek: worthplaying, gamershell

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)