Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - ha fele olyan jó a játék, mint a trailerek...

|

Közeleg a Wolfenstein: The New Order megjelenés és launch trailerrel ünnepelünk. Szokásos módon ez is zseniálisra sikerült.

Hirdetés

A Wolfenstein: The New Order megjelenés már csak négy nap és a hype-vonat utolsó megállója ez a launch trailer, ami hasonlóan hibátlan, mint az eddig látott videók.

A Wolfenstein: The New Ordert Chava már javában pörgeti, de még nekünk sem hajlandó beszélni róla. Mi csak abban reménykedünk, hogy a Machinegames játéka legalább annyira jó lesz, mint a hozzá kiadott előzetesek. A náci teaparti és a rombolós/lopakodós trailer után most itt van a Wolfenstein: The New Order launch trailer, ami az Animals The House of the Rising Sun ijesztően német változatával adja meg az alaphangulatot.

A Wolfenstein megjelenés május 20-án esedékes, amikor is belepillanthatunk majd abba a világba, ahol a németek nyerték meg a háborút. Wolfeinstein: The New Order gépigény megvolt? Csak hogy felkészülten várjátok a háborút.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)