Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - ilyen a Panzerhund Edition

|

A Bethesda rendesen megpakolta a Wolfenstein: The New Order egyik gyűjtői kiadását, amiben egy Panzerhund szobor mellett rengeteg más apróság szerepel. Csak épp a játék nem.

Hirdetés

Pár órája megtudtuk, hogy a Wolfenstein: The New Order a világon mindenhol ugyanazon a napon, május 20-án jelenik meg, de nem ez volt ma az egyetlen érdekes Bethesda-bejelentés.

A kiadó ugyanis bemutatta a Panzerhund Editiont, ami kereken 100 dollárért vásárolható meg közvetlenül a saját boltjából, és mindössze 5000 sorszámozott példányt készítenek belőle. A csomagban található egy „11 titkosított dokumentumot” (térképek, fájlok, röntgenfotó) tartalmazó dosszié, egy 8 hüvelykes, kézzel festett Panzerhund szobor, egy exkluzív Steelbook, 14 darab „megviselt” képeslap, három felvarró és néhány dögcédula-replika. Az egészet egy fémdoboz foglalja magába, ezen belül különböző rekeszekbe vannak elosztva fent említett jóságok.

A csomagot a világ bármely pontjáról meg lehet rendelni, viszont ez azzal az áldozattal jár, hogy a játékot nem tartalmazza. A Bethesda azzal érvel, hogy így mindenki megveheti a játékot kedvenc viszonteladójánál, nem kell arra várni, hogy az a „túlméretezett, drágán postázott dobozzal” együtt érkezzen meg. Érthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)