Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - milyen egy náci zenekar?

|

Milyen lenne a horogkeresztes Beatles? Hogyan lépett egy náci a Holdra? Hogyan élhetjük túl egy új világ borzalmait? Kattints a megdöbbentő videóért.

Hirdetés

Azért látszik, hogy a Bethesda és a MachineGames legújabb játéka igyekszik hangulatot teremteni az E3 előtt, kár, hogy a BethesdaSoftworks YouTube csatorna Magyarországot nem tartotta érdemesnek arra, hogy megossza velünk legújabb kedvcsinálóját.

Szerencsére az úgynevezett internet túlmutat már azon, hogy valaki úgy döntsön, nem akar bizonyos tartalmakat megosztani másokkal, mert akkor majd megosztja más. Ha már nácikról van szó, akkor a Wolfenstein: The New Order hangulatcsinálója meglehetősen ütősre sikerült, kis gameplay is csúszott bele, de nekem a felvezető rész sokkal jobban tetszik.

A legújabb Wolfenstein lövölde PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox360-ra és következő generációs konzolokra is érkezik, további részletek az E3-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)