Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - ilyen egy náci mech közelről

|

A Wolfenstein: The New Order merész újításai megosztották a játékosközösséget, talán a most kiadott képek és koncepciók tisztázzák, hogy mit várhatunk az FPS-től.

Hirdetés

A Wolfenstein: The New Order bejelentése óta folyamatosan arról megy az eszmecsere, hogy vajon a széria előnyére vagy hátrányára válik a Bethesda a koncepció terén tett merész lépése.

Az új Wolfensteint fejlesztő MachineGames már feláldozta az egyjátékos kampány oltárán a multiplayert, így biztosak lehetünk abban, hogy a fejlesztőcsapat a fejlesztés teljes időtartama alatt az egyjátékos élményre fókuszál.

A sztori szerint 1960-ban járunk, egy alternatív világban, ahol a nácik megnyerték a II. világháborút, így újra rajtunk a sor, hogy megmentsük a világot. Az id Tech 5 grafikus motornak azonban nem csupán emberi ellenfeleket kell megjelenítenie, akadnak itt kisebb és nagyobb méretű mechek is, amik egytől-egyig a mi bőrünkre pályáznak. A Bethesda most kiadott pár új látnivalót, valamint koncepciót, amiken – többek között - a náci birodalom büszkeségei, a mechek is bemutatkoznak.

Wolfenstein: The New Order megjelenésére 2013 negyedik negyedévében számíthatunk a jelenlegi (PC, PS3, X360) és a következő generációs platformokra (PS4 és új Xbox) egyaránt. Fokozott izgalommal várjuk a további anyagokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)