Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - mégiscsak lesz 1080p-s játék Xbox One-ra

|

A Bethesda bejelentette, hogy a Wolfenstein: New Order nem csak PS4-en fut majd 60 fps-sel és 1080p-s felbontással, hanem Xbox One-on is.

Hirdetés

A kiadó egy héttel ezelőtt büszkén tette közzé a Wolfenstein széria legfrissebb darabjának megjelenési dátumát, de egy fokkal jobban lázba hozott minket az előrendelői ajánlat, ugyanis akik előre jelzik vásárlási szándékukat, azok bekerülnek a készülő DOOM bétájába.

Az Xbox One tulajdonosok már meg sem lepődnek, ha egy játék specifikációinak bejelentésekor szeretett konzoljuk alulmarad a Sony üdvöskéjével szemben. A legtöbb esetben csak alacsonyabb felbontással vagy kevesebb képkocka/másodperccel futnak a multiplatform címek, most azonban a Microsoftnak sem kell szégyenkeznie.
 

Most ugyanis megtudtuk, hogy a Wolfenstein: The New Ordert Xbox One-on is natív 1080p-s felbontásban, 60 fpssel élvezhetjük majd. Mivel a játék jelenlegi és előző generációs konzolokra, valamint PC-re is megjelenik, sokan tartottak attól, hogy itt is a már jól bevált receptet követik a fejlesztők, és megelégszenek az alacsonyabb felbontással vagy képkockaszámmal.

A Wolfenstein: The New Order megjelenése kevesebb mint három hónap múlva, május 23-án esedékes Európában. Mit vártok tőle, mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)