Hirdetés

Wolfenstein: The Old Blood, Diablo IV és FIFA 23 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Pokoli élmények várnak ránk a második világháborúban és Sanctuary világában is.

Hirdetés

Igyekszünk élvezni a nyár szépségeit, beleértve a képernyőmentes szabadságot és persze azt is, hogy ilyenkor nincs rajtunk akkora nyomás, enyhül a FOMO szorítása, és sokkal nyugodtabban emelünk le régi kedvenceket a polcról, hogy újraéljünk évekkel ezelőtt megtapasztalt élményeket. Közben azért felkészülünk az őszi időszakra is, korábbi epizódok segítségével frissítjük fel a memóriánkat, hogy jóval egyszerűbb legyen majd belerázódni a folytatásokba, kiegészítőkbe.

HP - Egyelőre nem tudok leszakadni a The Case of the Golden Idolról, már csak egy rejtvény van hátra (aztán persze jöhet a DLC), rég volt ennyire üdítően újszerű kihívásban részem játék előtt ülve. A Diablo IV a sarokban ül, és magányosan sírdogál, pedig Csirke segített lenyomni Lilithet, hogy az endgame tartalommal foglalkozhassak végre. Aztán ez lett belőle.

Paca - Mielőtt még megkezdeném a nyaralásom, amire nagyon szélsőséges esetben is csak legfeljebb egy Nintendo Switchet viszek, legyűröm az ingyenesen játszható Trackmaniában a maradék pályákat, amiknél még nem sikerült arany minősítést szereznem. Bár nem annyira jó, mint anno a United volt (tizenöt éve!), azért egy kicsit így is megvan benne a lényeg.

Hirdetés

Csirke - Elindult a Diablo IV új szezonja, úgyhogy nincs mese, el kell búcsúznom szeretett barbáromtól, és egy teljesen új karaktert útjára indítva ki kell derítenem, milyen új rondaságok renitenskednek épp Sanctuary világában.

Kaci - A nagy nyári átigazolási időszak újra felkeltette az érdeklődésem a foci iránt, és egyébként sem árt, ha az EA Sports FC szeptemberi rajtja előtt kicsit visszarázódok, úgyhogy a hétvégén összeülünk pár cimborával egy kis FIFA 23-ra, hogy a tévé előtt szidjuk a falábú játékosokat és küldjük el melegebb éghajlatra a virtuális bírót.

Hunter - Belenézek majd a Diablo IV szezonba, de a legutóbbi frissítés biztosított arról, hogy pénzt nem kell költenem a season passre. Pár óra után valószínűleg megyek majd vissza egyébként is a Street Fighter 6-ba. Sikerült kijutni Silverből a kedvenc karaktereimmel, szóval az igazi grind most kezdődik majd.

Szada - Régóta vártam már, hogy rávethessem magam a The Wandering Village-re, amelynek a játékmenetében egy hatalmas, vándorló lény hátán kell várost alapítani és menedzselni, és életben tartani a lakókat, valamint jóban lenni az óriási szomszéddal is, és most elérkezett a tökéletes alkalom a kipróbálására. Emellett megnézem az Oppenheimert is névnapi ajándékként magamnak, szóval fullos lesz a hétvége.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Zs - Valószínűleg nem sok emberben hagyott mély nyomot a 2014-es Wolfenstein: The New Order kiegészítője, a The Old Blood, én viszont az alapjátéknál is jobban szerettem, mert ügyesen megidézte számomra a legendás RtCW hangulatát. A napokban valahogy eszembe jutott az élmény, most pedig letöltve várja az Xboxon, hogy a hétvégén végre visszatérjek hozzá. 

Chava - Szörnyen unalmas lehetek már, de még mindig a Cyberpunk 2077-et nyúzom, bíbelődöm a mellékküldetésekkel és a harmadlagos feladatokkal, miközben igyekszem jó alaposan körülnézni Night City legeldugottabb sikátoraiban is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)