Wolfenstein - Újabb menet" /> Wolfenstein - Újabb menet"/>
Hirdetés

Wolfenstein - Újabb menet

|

A Return to Castle Wolfenstein után ismét a Raven Software ügyködik az okkult nácikat kergető B.J. Blazkowicz kalandján.

Hirdetés

Mielőtt szemügyre vennétek a friss, és ugyanakkor roppant árulkodó képeket, nem ártana tisztázni egy apró félreértést. A Wolfenstein nem a Rage és a Doom 4 mögött álló idTech5 grafikus motorra épül, hanem az eggyel korábbi verziószámú engine-re, amely a Doom 3, a Quake 4, a Prey és az Enemy Territory: Quake Wars alatt is dohogott. Igazság szerint a már korábban látott rövidke videó is ezt támasztja alá.

Wolfenstein - 4. kép Wolfenstein - 3. kép Wolfenstein - 2. kép Wolfenstein - 1. kép



A téma és a környezet természetesen változatlan. Továbbra is a Harmadik Birodalom csodafegyvereit kutató gátlástalan tudósok, régészek és az őket őrző katonák hulláin át vezet az út a győzelemhez. A történet ezúttal egy a történet során fokozatosan megnyíló városban és egy Shroud névre hallgató párhuzamos dimenzióban játszódik, ahol maga B.J. is természetfeletti képességekre tesz szert.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)