Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - egy pénzért vehető valutával fegyvereidet is fejlesztheted majd

|

A játék dizájnere szerint ez egy teljesen opcionális mikrotranzakció.

Hirdetés

A Wolfenstein: Youngblood egy nyomott áron érkező kooperatív lövölde, de úgy tűnik, hogy a Bethesda mikrotranzakciókkal szeretné megkeresni a különbözetet. A játékban lehetőségünk lesz aranyrudakat venni, amelyekkel elsősorban karakterskineket és emote-okat szerezhetünk majd, de igazából a virtuális valutával a fegyvereket is lehet fejleszteni.

Hirdetés

Ez alapvetően úgy is történhet, hogy a pályákon elszórt érméket felszedegetjük, de a pénztárcánk kinyitása jelentősen meggyorsítja a folyamatot. Andreas Ojerfors, a MachineGames vezető dizájnere szerint ez teljesen opcionális.

"Az elmúlt két hétben ezt játszottam a stúdióban, és egyszer sem kellett mikrotranzakcióhoz nyúlnom. Nem lesz rá szükséged, de ha időt akarsz megtakarítani, akkor ott a lehetőség. Amikor csak úgy játszod, akkor eszedbe se jut."

A Wolfenstein: Youngblood megjelenése 2019. július 26-án lesz esedékes, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fogjuk tudni megvásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)