Hirdetés

Women's Murder Club a Gabriel Knight alkotójától

|

Jane Jensen, a Gabriel Knight sorozat alkotója hosszú idő után végre új játékot fejleszt - ami bizony nem a folytatás.

Hirdetés

Kissé talán lelombozó, de Jane Jansen játékának semmi köze a nagyszerű Gabriel Knight sorozathoz. A Women's Murder Club a hasoncímű regények, illetve az ABC-n futó feldolgozások világába enged betekintést. A főszereplő négy különleges nő: Lindsay Boxer, Cindy Thomas, Claire Washburn és Jill Bernhardt tehetségesek, okosak, és fáradhatatlanul próbálják felderíteni a San Francisco utcáin történt bűnügyeket. Az Elephant Entertainment kiadásában piacra kerülő Women's Murder Club szakít a klasszikus kaland hagyományokkal is: egy online játszható, eredendően casual programként érkezik majd valamikor jövőre.

 

 

gabriel_1_k.jpg

Gabriel Knight: Sins of the Father

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)