Hirdetés

Wonder Woman 2 - ismét lesz szerelmi szál

|

A Wonder Woman rendezője elárult egy-két dolgot arról, hogy mire számíthatunk a folytatásban.

Hirdetés

Néhány sikertelen próbálkozást követően hatalmas meglepetés volt, mennyire jól sikerült az első önálló Wonder Woman film, így azon már végül senki nem lepődött meg, hogy készül a folytatás. A második részt szintén Patty Jenkins fogja rendezni, aki most elárult néhány érdekességet az amazon hercegnő következő kalandjáról.

Hirdetés

A rendező nemrég egy podcastben szerepelt, ahol elmesélte, hogy a szerelmi szál a következő részben is fontos szerepet kap majd, de persze azért nem csak ennyiről szól az egész:

"Természetesen a karakter többi értékes vonásával is foglalkozik majd a történet. Alapvetően egy szórakoztató filmről van szó, ami a harmadik felvonásában néhány nagyon komoly kérdéssel is foglalkozik majd és remélhetőleg egy kicsit több mondanivalót visz majd az egész történetbe. Nagyon szeretem azt a formulát, amelyben a főszereplő eljut egy izgalmas utazás végére, ahol aztán egy nagyobb kérdés is megválaszolásra kerül. Erre fog fókuszálni a következő rész is, persze Wonder Woman karakterét itt már nem kell majd bemutatni, hiszen már a film elejétől kezdve szuperhősként tekintünk rá. Emellett lesz rengeteg humor és egy nagyon jó szerelmi történet is, valamint néhány hihetetlen új karakter, akik miatt nagyon izgatott vagyok."

Jenkinsnek valahogy sikerült pont úgy megfogalmaznia ezeket a gondolatokat, hogy okosabbak is lettünk meg nem is, de ettől függetlenül ha csak arra gondolunk, hogy milyen szórakoztató lett az első film, akkor már van okunk az izgalomra. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)