Hirdetés

Word of Chaos infók

|

doxic mester küldte nekünk ezt a linket, mely egészen pontosan a hazai Brain Factor megújult honlapjához vezet. Jelenlegi fejlesztésük a már korábban bejelentett Word of Chaos, mely egy kaland-szerepjáték lesz valamikor 2005-ben. Némi új infóval is szolgál az oldal. Nézzük egy szemelvényt: "A 3D-s világban játszódó, több, mint 60 mellékküldetést felölelõ történet során a hõsök 300, saját életüket élő karakterrel beszélhetnek, 100 féle szörnnyel küzdhetnek, 120 féle varázslatot tanulhatnak meg mind a mágusok kódexeiből, mind a papok szféráiból, receptekből elsajátíthatják az alkímia és a herbalizmus tudományát, hogy aztán maguk készítsék el a fõzeteket. A kötetlen fejlõdésrendszer és a 36 jártasság segítségével a játékos maga döntheti el, hogy hõse félelmetes harcos, árnyakat járó tolvaj, vagy esetleg esszenciát szövõ mágiahasználó lesz-e." A teljes infohalmazt itt találhatjátok meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)