Hirdetés

Word of Warcraft: Cataclysm - Vashj'ir, az elsüllyedt város

|

A Blizzard bemutatta a Cataclysm vízalatti zónáját, Vashj'ir városát.

Hirdetés

A hivatalos oldalon lehullott a lepel a Word of Warcraft: Cataclysm vízalatti zónájáról, aminek neve Vashj'ir. Valaha Vashj'ir egy hatalmas és virágzó Highborne város volt, ami a Sundering során a nagy kékség, vagyis a Great Sea fenekére került. A Highborne-ok szeretett királynője Queen Azshara bár megmenekült a haláltól, életéért cserébe viszont nagy árat fizetett: ő és alattvalói szörnyűséges és elátkozott nagákká váltak. Ezek a teremtmények Azeroth népei előtt mindvégig rejtve léteztek, habár az Earthen Ring tudomást szerzett róluk, mikor meghódították az elsüllyedt várost.

A Word of Warcraft: Cataclysmban helyet kapott Vashj'ir a lvl78 és 82 közötti játékosok zónája lesz, ahol felfedezés és a nagákkal vívott harc játssza majd a főszerepet azért, nehogy túl nagy erőhöz jussanak Neptulon the Tidehunter birodalmából. Találunk majd új küldetésközpontot, mint a Horde és Alliance hajói és tengeralattjárói, újfajta vízalatti utazási módokat kapunk újfajta harcmodorral, illetve a levegős vízalatti barlangokban is barangolhatunk. Itt két új, ötfős instance is megtalálható lesz, ami a Throne of the Tides és az Abyssal Maw. És persze maga Vashj'ir romjai között is sétálhatunk, avagy úszkálhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)