Hirdetés

World Cyber Games 2008 - FIFA selejtező a hétvégén

|

Javában zajlanak a World Cyber Games idei felvonásának nemzeti selejtezői, s itt az utolsó lehetőség a kijutásra.

Hirdetés

Az időpont vasárnap, a helyszín továbbra is a Vist@net Café, ahol már két online selejtező lezajlott. A versenyszám természetesen labdarúgás, amiben csakis ujjaid fürgesége, s elméd kombinációs képessége számít. A másik játékost RL ütni, rúgni, csípni, harapni, s bármilyen módon szidalmazni nem illdomos.
A selejtezőkből kikerült legjobb játékosok (összesen 4 fő) augusztus 31-én mérhetik össze tudásukat a Jövő Házában, amit a volt Millenáris területén találtok. A Csodák Palotája is ott bújdokol, amit illik nem összekeverni a Művészetek Palotájával, ami viszont a Millieniumi Városközpont területén épült. El sem hiszitek, milyen sokan tévesztik el.

fifa.jpg


Mindezt 2000 forint ellenében tehetitek meg, tehát van nevezési díj. A szabályzatot pedig érdemes átolvasni, hiszen annak nem ismerete nem mentesít az esetleges bűntetés alól.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)