Hirdetés

World Forces hivatalosan is!

|

Tegnap ZeroCool már hírt adott a magyar Digital Reality új játékának, a World Forces: War on Terror első megjelent videójáról, ma viszont végre megtörtént a hivatalos bejelentés is, így a tegnap még "titkos projectként" emlegetett játéknak most már nincs mit titkolnia a világ elől. A játékban 3 frakció közül választhatunk majd (ENSZ, Kína, terroristák) hogy rendet (vagy éppenséggel káoszt) teremtsünk egy alternatív közeljövőben a 3 hadjárat során, vagy pedig a különböző multiplayer játék módokban. Aki kiváncsi a részletekre is illetve elegendő angol tudással rendelkezik az további infókat találhat a hivatalos honlapon, illetve aki lemaradt volna a videóról az most bepótolhatja:

WOFOR: WAR ON TERROR
(Movie - 110,49MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)